Image of Talia Shire

Talia Shire

From Wikipedia, the free encyclopedia. Talia Shire (born April 25, 1946) is an American actress most known for her roles as Adrian Balboa in the Rocky series and Connie Corleone in The Godfather films. Description above from the Wikipedia article Talia Shire, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Apr 25, 1946 No(a) Lake Success, New York, U.S,
Filme / Créditos de TV:
21
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie O Poderoso Chefão 1972-03-14
Último projeto:
Filme Dreamland 2016-04-14
Conhecido Por
Filmografia
Filme Dreamland Victoria 2016-04-14
Filme Palo Alto Mrs. Ganem 2014-05-09
Filme The Godfather Legacy Herself 2012-07-12
Filme The Rocky Saga: Going the Distance as herself 2011-12-27
Filme The Return of Joe Rich Gloria Neiderman 2011-10-12
Filme The Deported Dina 2010-06-15
Filme Rocky Balboa Adrian 2006-12-20
Filme Huckabees - A Vida é uma Comédia Mrs. Silver 2004-09-10
Filme Palmer's Pick Up Mr. Price 1999-02-09
Filme A River Made to Drown in Jaime's Mother 1997-01-01
Filme Deadfall Sam 1993-10-08
Filme Mark Twain and Me Jean Clemens 1991-11-22
Filme Bed & Breakfast Ruth Wellesly 1991-09-22
Filme O Poderoso Chefão: Parte III Connie Corleone-Rizzi 1990-12-24
Filme Rocky 5 Adrian 1990-10-18
Filme Rocky 4 Adrian 1985-11-21
Filme Rocky, um Lutador Adrianna "Adrian" Pennino 1976-11-21
Series Rich Man, Poor Man 1976-02-01
Filme Rich Man, Poor Man Teresa Santoro 1976-01-01
Filme O Poderoso Chefão: Parte II Connie Corleone 1974-12-20
Filme O Poderoso Chefão Connie Corleone Rizzi 1972-03-14