Image of Saïd Taghmaoui

Saïd Taghmaoui

Saïd Taghmaoui (born July 19, 1973) is a French actor and screenwriter of Moroccan background. One of his defining screen roles was that of Saïd in the award winning 1995 French film La Haine directed by Mathieu Kassovitz.However, Saïd has also appeared in a number of more recent English Language films, with roles such as the U.S.-trained philosophical Iraqi interrogator Captain 'My Main Man' Saïd in Three Kings, and as "Omar", the close radical Islamic associate of Don Cheadle (Samir), in the 2008 thriller Traitor. Description above from the Wikipedia article Saïd Taghmaoui, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Jul 19, 1973 No(a) Sevran, France
Filme / Créditos de TV:
36
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie O Ódio 1995-05-31
Último projeto:
Filme Mulher-Maravilha 2017-05-30
Conhecido Por
Filmografia
Filme Mulher-Maravilha Sameer 2017-05-30
Filme Conexão Escobar Amjad Awan 2016-07-13
Filme Trapaça Irv's Sheik Plant 2013-12-12
Series Touch Guillermo Ortiz 2012-01-25
Filme My Brother the Devil Sayyid 2012-01-22
Filme Conan, o Bárbaro Ela-Shan 2011-08-17
Filme G.I. Joe - A Origem de Cobra Breaker 2009-08-04
Filme Linear Biker 2009-03-02
Filme House of Saddam Barzan Ibrahim 2008-01-01
Filme Ponto de Vista Suarez 2008-02-01
Filme O Traidor Omar 2008-08-23
Series House of Saddam Barzan Ibrahim 2008-07-30
Filme Kandisha Dakir Nesri 2008-12-22
Filme Mogadischu Captain Mahmud 2008-11-30
Filme O Caçador de Pipas Farid 2007-10-14
Filme Djihad! Youssef 2006-12-01
Filme Ô Jérusalem Saïd Chahine 2006-10-17
Filme Five Fingers Dark Eyes 2006-05-01
Filme Mar de Fogo Prince Bin Al Reeh 2004-03-05
Filme Huckabees - A Vida é uma Comédia Translator 2004-09-10
Filme Spartan Tariq Asani 2004-03-12
Filme Procurados Sami 2003-04-16
Filme The Good Thief Paulo 2003-04-03
Filme Vivante The DJ Box 2002-02-27
Filme Absolument Fabuleux Manu 2001-08-28
Filme Confession d'un dragueur Fabio 2001-07-24
Filme Room to Rent Ali 2001-06-22
Filme Gamer Tony 2001-03-21
Filme Nationale 7 Rabah 2000-12-06
Filme Urlaub im Orient - Und niemand hört dein Schreien Raschid 1999-11-17
Filme Três Reis Captain Said 1999-09-27
Filme Prima del tramonto Alì Ben Sellam 1999-09-03
Filme Hideous Kinky Bilal 1998-11-17
Filme I giardini dell'Eden Aziz 1998-09-25
Filme Héroïnes JP 1997-08-27
Filme O Ódio Saïd 1995-05-31