Image of Steve Buscemi

Steve Buscemi

Steven Vincent "Steve" Buscemi is an American actor, writer and film director. He was born in Brooklyn, New York, the son of Dorothy, who worked as a hostess at Howard Johnson's, and John Buscemi, a sanitation worker and Korean War veteran. Buscemi's father was Sicilian American and his mother Irish American. He has three brothers: Jon, Ken, and Michael. Buscemi was raised Roman Catholic. In April 2001, while shooting the film Domestic Disturbance in Wilmington, North Carolina, Buscemi was stabbed three times while intervening in a bar fight at Firebelly Lounge between his friend Vince Vaughn, screenwriter Scott Rosenberg and a local man, who allegedly instigated the brawl. Buscemi has one son, Lucian, with his wife Jo Andres.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Dec 13, 1957 No(a) New York City, New York, USA
Filme / Créditos de TV:
81
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie No Picnic 1986-01-17
Último projeto:
Filme Norman: Confie em Mim 2017-04-14
Conhecido Por
Filmografia
Filme Norman: Confie em Mim Rabbi Blumenthal 2017-04-14
Filme O Poderoso Chefinho Francis E. Francis (voice) 2017-03-23
Series Horace and Pete Pete 2016-01-30
Filme Horace and Pete Pete 2016-01-30
Filme Os 6 Ridículos Doc Griffin 2015-12-11
Filme Trocando os Pés Jimmy 2014-09-11
Filme O Encontro Building Manager 2014-09-07
Filme Khumba Skalk (voice) 2013-07-18
Filme Gente Grande 2 Wiley 2013-07-11
Filme Universidade Monstros Randall Boggs (voice) 2013-06-20
Filme O Incrível Mágico Burt Wonderstone Anton Marvelton 2013-03-14
Filme Hotel Transilvânia Wayne (voice) 2012-09-20
Filme Na Estrada Tall thin salesman 2012-05-22
Filme Um Tira Acima da Lei Bill Blago 2011-11-23
Filme Fight for Your Right Revisited Waiter 2011-04-22
Series Boardwalk Empire Enoch 'Nucky' Thompson 2010-09-19
Filme The Chosen One Neal 2010-09-03
Filme Gente Grande Wiley 2010-06-24
Filme John Rabe Dr. Robert Wilson 2009-04-02
Filme Saint John of Las Vegas John 2009-06-10
Filme Rebelde Com Causa George Twisp 2009-09-11
Filme Força G Bucky the Hamster (voice) 2009-07-21
Filme Rage Frank 2009-09-24
Filme The Messenger Dale Martin 2009-11-13
Filme Igor Scamper (voice) 2008-09-19
Filme Eu os Declaro Marido e... Larry Clinton Fitzer 2007-07-12
Filme Interview Pierre Peders 2007-01-20
Filme A Menina e o Porquinho Templeton the Rat (voice) 2006-12-15
Filme Delirious Les Galantine 2006-09-26
Filme Paris, Te Amo Touriste (Tuileries) 2006-05-16
Filme A Casa Monstro Nebbercracker (voice) 2006-07-21
Filme Romance & Cigarettes Angelo 2005-09-13
Filme A Ilha James 'Mac' McCord 2005-07-20
Filme Nem que a Vaca Tussa Wesley (voice) 2004-04-02
Filme Peixe Grande e suas Histórias Maravilhosas Norther Winslow 2003-12-25
Filme Sobre Café e Cigarros Kellner 2003-09-05
Filme Pequenos Espiões 3D Romero 2003-07-25
Filme A Herança de Mr. Deeds Crazy Eyes 2002-06-28
Filme O Projeto Laramie 2002-01-10
Filme Pequenos Espiões 2 - A Ilha dos Sonhos Perdidos Romero 2002-08-07
Filme 13 Moons Bananas The Clown 2002-08-30
Filme Monstros S.A. Randall (voice) 2001-11-01
Filme Inimigo em Casa Ray Coleman 2001-10-30
Filme Cinzas da Guerra 'Hesch' Abramowics 2001-09-13
Filme Ghost World Seymour 2001-07-20
Filme Final Fantasy Off. Neil Fleming (voice) 2001-07-02
Filme Double Whammy Jerry Cubbins 2001-01-20
Filme 28 Dias Cornell 2000-04-06
Filme O Paizão Homeless Guy 1999-06-25
Filme Divine Trash Himself 1998-01-18
Filme Afinado no Amor David 'Dave' Veltri 1998-02-13
Filme O Grande Lebowski Theodore Donald "Donny" Kerabatsos 1998-03-06
Filme The Impostors 1998-05-18
Filme Armageddon Rockhound 1998-07-01
Filme The Real Blonde Nick 1997-09-14
Filme Con Air - A Rota da Fuga Garland Greene 1997-06-01
Filme Ponto de Encontro Tommy 1996-10-11
Filme Kansas City Johnny Flynn 1996-08-16
Filme Fuga de Los Angeles Eddie 1996-08-09
Filme Fargo Carl Showalter 1996-04-05
Filme Billy Madison, Um Herdeiro Bobalhão 1995-02-10
Filme Coisas Para Fazer em Denver Quando Você Está Morto Mister Shhh 1995-12-01
Filme A Balada do Pistoleiro Buscemi 1995-08-25
Filme Pulp Fiction: Tempo de Violência Buddy Holly 1994-10-08
Filme Na Roda da Fortuna Beatnik Barman 1994-03-11
Filme The Last Outlaw Philo 1993-10-30
Filme Sol Nascente Willy Wilhelm 1993-07-30
Filme Cães de Aluguel Mr. Pink 1992-06-25
Filme Barton Fink Chet 1991-08-01
Filme Reservoir Dogs: Sundance Institute 1991 June Film Lab Mr. Pink 1991-06-01
Filme Zandalee - Uma Mulher Para Dois Homens OPP Man 1991-05-09
Filme Ajuste Final Mink 1990-09-21
Filme Force of Circumstance Unknown 1990-01-01
Filme Mystery Train Charlie the Barber 1989-09-06
Filme Happy Together 1989-05-04
Filme Slaves of New York Wilfredo 1989-03-18
Filme Contos de Nova York Gregory Stark 1989-03-10
Filme Lonesome Dove Luke 1989-02-05
Series Lonesome Dove Luke 1989-02-05
Filme Heart of Midnight Eddy 1988-11-10
Filme No Picnic Dead Pimp 1986-01-17