Image of Joe Morton

Joe Morton

Joseph Thomas "Joe" Morton, Jr. (born October 18, 1947) is an American stage, television, and film actor. Description above from the Wikipedia article Joe Morton, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Oct 18, 1947 No(a) The Bronx - New York - USA
Filme / Créditos de TV:
41
Apareceu pela primeira vez:
No(a) series Another World 1964-05-04
Último projeto:
Filme Liga da Justiça 2017-11-15
Conhecido Por
Filmografia
Filme Liga da Justiça Silas Stone 2017-11-15
Filme Até o Fim 2016-05-23
Filme Batman vs Superman: A Origem da Justiça Silas Stone 2016-03-23
Series Proof Dr. Charles Russell 2015-06-16
Filme Sequestros Em Cleveland Agent Solano 2015-05-02
Filme Home 2013-11-22
Series Coma Nelson 2012-09-03
Filme Coma Nelson 2012-09-03
Filme La Linea Hodges 2008-11-04
Filme O Gângster Charlie Williams 2007-11-02
Filme Badland Max 2007-11-30
Series Eureka Henry Deacon 2006-07-18
Filme The Night Listener Ashe 2006-02-12
Series E-Ring Steven Algazi 2005-09-21
Filme Stealth: Ameaça Invisível Capt. Dick Marshfield 2005-07-28
Filme Back in the Day Reverend Packer 2005-05-24
Filme O Pagamento Agent Dodge 2003-12-25
Filme Crimes Premeditados Jon Harper 2003-01-01
Filme O Mistério da Libélula Hugh Campbell 2002-02-22
Filme Ali Chauncey Eskridge 2001-12-11
Filme Mais Que o Acaso Jim Willer 2000-11-15
Filme Revelação Dr. Drayton 2000-07-21
Filme Enigma do Espaço Sherman Reese 1999-08-26
Filme O Aprendiz Dan Richler 1998-10-23
Filme Os Irmãos Cara de Pau 2000 Cab Chamberlain 1998-02-05
Filme Velocidade Máxima 2 Lt. Herb 'Mac' McMahon 1997-06-12
Series Prince Street 1997-03-06
Filme Miss Evers' Boys Dr. Sam Brodus 1997-02-22
Filme Lone Star Del 1996-06-21
Filme Momento Crítico Sergeant 'Cappy' Matheny 1996-03-15
Filme The Walking Dead Sgt. Barkley 1995-02-24
Filme Velocidade Máxima Capt. McMahon 1994-06-09
Filme Eternamente Jovem Cameron 1992-12-16
Filme Of Mice and Men Crooks 1992-09-16
Filme City of Hope Winn 1991-10-11
Filme O Exterminador do Futuro 2: O Julgamento Final Dr. Miles Bennett Dyson 1991-07-01
Filme The Lost Platoon World War II soldier 1990-06-01
Filme A Encruzilhada Scratch's Assistant 1986-03-14
Filme Trouble in Mind Solo 1985-01-01
Series Grady Hal Marshall 1975-12-04
Series Another World 1964-05-04