Image of Dan Stevens

Dan Stevens

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Daniel Jonathan Stevens (born 10 October 1982) is a British actor. Description above from the Wikipedia article Dan Stevens, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Oct 10, 1982 No(a) Croydon, Surrey, England, UK
Filme / Créditos de TV:
19
Apareceu pela primeira vez:
No(a) series Frankenstein 2004-10-05
Último projeto:
Filme Norman: Confie em Mim 2017-04-14
Conhecido Por
Filmografia
Filme Norman: Confie em Mim 2017-04-14
Filme A Bela e a Fera Prince Adam / Beast 2017-03-16
Series Legião David Haller / Legion 2017-02-08
Filme The Ticket James 2017-04-07
Filme Como Ser Solteira 2016-01-21
Filme Um Negócio de Risco Noah 2015-11-20
Filme O Hóspede David 2014-09-17
Filme Trocando os Pés Emiliano 2014-09-11
Filme Caçada Mortal Kenny Kristo 2014-09-18
Filme Uma Noite no Museu 3: O Segredo da Tumba Sir Lancelot 2014-12-17
Filme O Quinto Poder Ian Katz 2013-10-11
Filme A Arte da Paixão Gilbert Evans 2013-06-13
Filme Vampiras Joey 2012-08-25
Filme Babysitting Spencer 2011-09-05
Filme The Turn of the Screw Dr. Fisher 2009-12-30
Filme Sense and Sensibility Edward Ferrars 2008-01-01
Series Sense and Sensibility Edward Ferrars 2008-01-01
Filme Frankenstein Henry 2004-10-05
Series Frankenstein Henry 2004-10-05