Image of Charlotte Rampling

Charlotte Rampling

Charlotte Rampling, OBE (born Tessa Charlotte Rampling; 5 February 1946) is an English actress. Her career spans four decades in English-language as well as French and Italian cinema. Description above from the Wikipedia article Charlotte Rampling, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Feb 5, 1946 No(a) Sturmer, England, UK
Filme / Créditos de TV:
57
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie The Knack... and How to Get It 1965-05-01
Último projeto:
Filme Roleta Russa 2018-03-01
Conhecido Por
Filmografia
Filme Roleta Russa 2018-03-01
Filme The Sense of an Ending Veronica Ford 2017-03-10
Filme Assassin's Creed - O Filme Ellen Kaye 2016-12-21
Filme Seances 2016-04-28
Filme London Spy Frances 2015-11-09
Series London Spy Frances 2015-11-09
Filme O Quarto Proibido The Ostler's Mother 2015-10-07
Filme Jovem e Bela Alice 2013-08-20
Filme Trem Noturno para Lisboa Adriana de Prado 2013-03-07
Filme Ghost Recon: Alpha Special Appearance 2012-05-03
Filme Cleanskin - Jogo de Interesses Charlotte McQueen 2012-03-08
Filme I, Anna Anna Welles 2012-03-03
Filme Melancolia Gaby 2011-05-26
Filme The Eye of the Storm Elizabeth Hunter 2011-09-07
Filme Não me Abandone Jamais Miss Emily 2010-09-15
Filme Street Dance - Dois Mundos Um Sonho Helena 2010-05-19
Filme Trair é Uma Arte Emille 2009-06-17
Filme Quelque chose à te dire Mady Celliers 2009-05-27
Filme A Duquesa Lady Spencer 2008-09-05
Filme Missão Babilônia Hohepriesterin 2008-08-20
Filme A Lista: Você Está Livre Hoje? Wall Street Belle 2008-04-24
Filme Caótica Ana Justine 2007-08-24
Filme Angel Hermione 2007-02-17
Filme Désaccord Parfait Alice d'Abanville 2006-11-08
Series Dexter Dr. Evelyn Vogel 2006-10-01
Filme Instinto Selvagem 2 Milena Gardosh 2006-03-29
Filme Lemming Alice Pollock 2005-05-11
Filme Immortel (ad vitam) Elma Turner 2004-03-13
Filme Le chiavi di casa Nicole 2004-09-10
Filme A Confissão Nicole 2003-12-12
Filme Augustus - O Primeiro Imperador Livia Drusilla 2003-11-29
Filme Swimming Pool - À Beira da Piscina Sarah Morton 2003-05-18
Filme I'll Sleep When I'm Dead Helen 2003-05-14
Filme Jogo de Espiões Anne Cathcart 2001-11-18
Series My Uncle Silas 2001-10-28
Filme Superstition Frances Matteo 2001-10-13
Filme The Fourth Angel Kate Stockton 2001-08-15
Filme Signs & Wonders Marjorie 2001-02-09
Filme Sous le Sable Marie Drillon 2000-09-11
Filme Aberdeen Helen 2000-07-05
Filme Great Expectations Miss Havisham 1999-05-09
Filme Asas do Amor Aunt Maude 1997-11-07
Filme Asfalt Tango Marion 1996-01-01
Filme Invasion of Privacy Deidre Stiles - Josh's Attorney 1996-01-01
Series Radetzkymarsch Valérie von Taussig 1995-12-27
Filme Hammers Over the Anvil Grace McAlister 1994-07-22
Filme D.O.A. Mrs. Fitzwaring 1988-03-18
Filme Coração Satânico Margaret Krusemark 1987-03-06
Filme On ne meurt que deux fois Barbara Spark 1985-10-09
Filme Viva la vie Catherine Perrin 1984-04-18
Filme Memórias Dorrie 1980-09-26
Filme Farewell, My Lovely Mrs. Helen Grayle alias Velma 1975-08-08
Filme Giordano Bruno Fosca 1973-11-29
Filme La caduta degli dei Elisabeth Thallman 1969-10-13
Filme The Long Duel Jane Stafford 1967-07-27
Filme Rotten to the Core Sara Capell 1965-07-14
Filme The Knack... and How to Get It Water Skier (uncredited) 1965-05-01