Image of Martin Starr

Martin Starr

​From Wikipedia, the free encyclopedia Martin Starr (born Martin James Pflieger Schienle; July 30, 1982) is an American television and film actor, known for his roles as Bill Haverchuck on the short-lived NBC comedy-drama Freaks and Geeks and as Roman DeBeers on the Starz comedy series Party Down, as well as for his roles in the films Knocked Up, Cheats, and Adventureland. Description above from the Wikipedia article Martin Starr, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Jul 30, 1982 No(a) Santa Monica, California, U.S.
Filme / Créditos de TV:
31
Apareceu pela primeira vez:
No(a) series Revelations
Último projeto:
Filme Homem-Aranha: De Volta ao Lar 2017-07-05
Conhecido Por
Filmografia
Series Revelations Mark Rubio 2018
Filme Bitch 2017-01-20
Filme Homem-Aranha: De Volta ao Lar Roger Harrington 2017-07-05
Filme Operator Joe Larsen 2016-03-12
Filme Invasores Perry Cuttner 2016-01-15
Filme Reaprendendo a Amar Lloyd 2015-05-15
Filme Deixa Rolar Lyle 2014-09-26
Series Silicon Valley Bertram Gilfoyle 2014-04-06
Filme Leonard in Slow Motion Leonard 2014-04-06
Filme Veronica Mars Stu "Cobb" Cobbler 2014-03-13
Filme Zumbis na Neve 2 Daniel 2014-02-12
Filme A Salva-vidas Todd 2013-08-30
Filme The Sidekick Blood Diamond 2013-07-18
Filme É o Fim Martin Starr 2013-06-12
Filme Deep Dark Canyon Lloyd Cavanaugh 2013-04-23
Filme 6 Month Rule Alan 2012-06-01
Filme Uma Boa e Velha Orgia Doug Duquez 2011-09-02
Filme Fight for Your Right Revisited Paddy Wagon Driver 2011-04-22
Filme O Primeiro Mentiroso Waiter #1 2009-09-13
Filme Férias Frustradas de Verão Joel 2009-04-03
Series Party Down Roman DeBeers 2009-03-20
Filme The Last Lovecraft: Relic of Cthulhu Clarence 2009-10-03
Filme Big Breaks Barrista 2008-12-31
Filme Good Dick Simon 2008-10-03
Filme O Incrível Hulk Computer Nerd 2008-06-12
Filme Walk Hard: The Dewey Cox Story Schmendrick 2007-12-21
Filme Superbad - É Hoje James Masselin 2007-08-17
Filme Ligeiramente Grávidos Martin 2007-06-01
Filme Who's Your Daddy? Scooter 2004-01-07
Series Freaks and Geeks Bill Haverchuck 1999-09-25
Filme Hero Allen in Coma 1992-10-02