Image of Rodrigo Santoro

Rodrigo Santoro

Rodrigo Junqueira dos Reis Santoro is a Brazilian actor. He has appeared in many successful movies, including Brainstorm (2001), Carandiru (2003), 300 (2007), Che (2008), I Love You Phillip Morris (2009) and Rio (2011). He was also a series regular on the Television series Lost portraying the character Paulo.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Aug 22, 1975 No(a) Petrópolis, Rio de Janeiro, Brazil
Filme / Créditos de TV:
28
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Bicho de Sete Cabeças 2001-06-22
Último projeto:
Series Westworld 2016-10-02
Conhecido Por
Filmografia
Series Westworld Harlan Bell 2016-10-02
Filme Pelé: O Nascimento de uma Lenda 2016-05-06
Filme Em Busca da Justiça Fitchum 2016-01-01
Filme Ben-Hur Jésus Christ 2016-08-17
Filme Os 33 Laurence Golborne 2015-08-06
Filme Golpe Duplo Garriga 2015-02-25
Filme Rio 2 Tulio (voice) 2014-03-19
Filme 300: A Ascensão do Império Xerxes 2014-03-05
Filme Uma História de Amor e Fúria Piatã / Junior 2013-03-07
Filme O Último Desafio Frank Martinez 2013-01-12
Filme O Que Esperar Quando Você Está Esperando Alex 2012-05-17
Filme Reis e Ratos Roni Rato 2012-02-17
Filme Rio Tulio (voice) 2011-04-03
Filme Homens de Bem Ciba 2011-01-01
Filme O Golpista do Ano Jimmy 2009-01-18
Filme Post Grad David Santiago 2009-08-21
Filme Che: Part Two Raúl Castro 2009-01-24
Filme Che Raúl Castro 2008-09-05
Filme Os Desafinados Joaquim (young) / Antonio Goldfaber 2008-08-29
Filme Cinturão Vermelho Bruno Silva 2008-04-07
Filme Não por Acaso Pedro 2007-06-07
Filme 300 Xerxes 2006-12-09
Filme Simplesmente Amor Karl 2003-09-07
Filme As Panteras - Detonando Randy Emmers 2003-06-27
Filme The Roman Spring of Mrs. Stone Young Man 2003-05-04
Filme Carandiru Lady Di 2003-03-21
Filme Abril Despedaçado Tonho 2001-12-12
Filme Bicho de Sete Cabeças Wilson Souza Neto 2001-06-22