Image of Michael Fassbender

Michael Fassbender

Michael Fassbender was born in Heidelberg, Germany, to a German father, Josef, and an Irish mother, Adele (originally from Larne, County Antrim, in Northern Ireland). Michael was raised in the town of Killarney, Co. Kerry, in south-west Ireland, where his family moved to when he was two years old. His parents ran a restaurant (his father is a chef). Fassbender is based in London, England, and is known for his roles in the films Inglourious Basterds (2009), X-Men: First Class (2011), Shame (2011) and 12 Years a Slave (2013).


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Apr 2, 1977 No(a) Heidelberg, Germany
Filme / Créditos de TV:
43
Apareceu pela primeira vez:
No(a) series Hearts and Bones 2000-04-30
Último projeto:
Filme X-Men: Dark Phoenix 2018-10-31
Conhecido Por
Filmografia
Filme X-Men: Dark Phoenix Erik Lensherr / Magneto 2018-10-31
Filme Meet Walter Walter 2017-03-10
Filme Não Ultrapasse Chad Cutler 2017-01-20
Filme Last Supper Walter 2017-02-22
Filme The Snowman Harry Hole 2017-10-11
Filme De Canção em Canção Cook 2017-03-17
Filme Alien: Covenant David / Walter 2017-05-09
Filme The Crossing David 2017-04-22
Filme X-Men: Apocalipse Erik Lensherr / Magneto 2016-05-18
Filme A Luz Entre Oceanos Tom Sherbourne 2016-09-02
Filme X-Men: Apocalypse Unearthed Himself 2016-11-04
Filme Fragmentado 2016-11-15
Filme Assassin's Creed - O Filme Callum Lynch / Aguilar de Nerha 2016-12-21
Filme Steve Jobs Steve Jobs 2015-10-09
Filme Macbeth: Ambição e Guerra Macbeth 2015-08-16
Filme Oeste sem Lei Silas 2015-04-16
Filme Take Flight Himself 2015-12-11
Filme X-Men: Dias de um Futuro Esquecido Erik Lehnsherr / Magneto (Young) 2014-05-15
Filme Frank Frank 2014-05-02
Filme O Conselheiro do Crime The Counselor 2013-10-25
Filme 12 Anos de Escravidão Edwin Epps 2013-10-18
Filme A Toda Prova Paul 2012-01-18
Filme The Furious Gods: Making Prometheus Himself 2012-10-11
Filme Prometheus David 2012-05-30
Filme Shame Brandon Sullivan 2011-10-02
Filme Um Método Perigoso Carl Jung 2011-09-30
Filme Children of the Atom: Filming X-Men: First Class Himself 2011-09-09
Filme X-Men: Primeira Classe Erik Lehnsherr / Magneto 2011-05-24
Filme Jane Eyre Edward Rochester 2011-03-11
Filme Pitch Black Heist Michael 2011-01-01
Filme Jonah Hex - Caçador de Recompensas Burke 2010-06-18
Filme Centurião Centurion Quintus Dias 2010-02-15
Filme Aquário Connor O'Reily 2009-05-14
Filme Bastardos Inglórios Lieutenant Archie Hicox 2009-08-18
Filme Blood Creek Richard Wirth 2009-10-09
Filme Eden Lake Steve 2008-09-12
Filme Angel Esmé 2007-02-17
Filme 300 Stelios 2006-12-09
Filme Poirot: After the Funeral 2006-03-26
Series Hex Azazeal 2004-10-17
Filme Gunpowder, Treason & Plot Guy Fawkes 2004-03-14
Filme Band of Brothers Sgt. Burton 'Pat' Christenson 2001-09-09
Series Hearts and Bones Hermann 2000-04-30