Image of Michael Kenneth Williams

Michael Kenneth Williams

From Wikipedia, the free encyclopedia. Michael Kenneth Williams (born November 22, 1966) is an American actor. He has received widespread critical acclaim for his portrayal of Omar Little on the HBO drama series The Wire, and currently portrays Chalky White on HBO's Boardwalk Empire.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Nov 22, 1966 No(a) Brooklyn - New York - USA
Filme / Créditos de TV:
39
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Bullet 1996-03-01
Último projeto:
Filme Han Solo: Uma História Star Wars 2018-05-23
Conhecido Por
Filmografia
Filme Han Solo: Uma História Star Wars 2018-05-23
Series When We Rise Ken Jones 2017-02-27
Filme Assassin's Creed - O Filme Moussa 2016-12-21
Filme Além da Realidade Roland White 2016-09-09
Filme The Land Pops 2016-07-29
Filme Caça-Fantasmas Hawkins 2016-07-14
Series Hap and Leonard Leonard Pine 2016-03-02
Filme Polícia em Poder da Máfia Sweet Pea 2016-02-19
Filme Anesthesia Jeffrey 2016-01-08
Filme Bessie Jack Gee 2015-05-16
Filme Refém Detective John Chestnut 2015-09-17
Series The Spoils Before Dying Rock Banyon 2015-07-08
Filme The Spoils Before Dying Rock Banyon 2015-07-10
Filme Vício Inerente Tariq Khalil 2014-12-25
Filme O Apostador Neville Baraka 2014-12-25
Filme O Mensageiro Ricky Ross 2014-10-09
Filme Uma Noite de Crime: Anarquia Carmelo Johns 2014-07-17
Filme RoboCop Jack Lewis 2014-01-30
Filme O Acordo Malik 2013-02-21
Filme 12 Anos de Escravidão Robert 2013-10-18
Filme You're Nobody 'til Somebody Kills You Ad (as Michael K. Williams) 2012-07-10
Filme The Wire: The Musical Omar Little 2012-06-12
Filme Trapped in the Closet: Chapters 23-33 Sgt. James 2012-11-23
Series Boardwalk Empire Chalky White 2010-09-19
Filme Instinto de Vingança Acherton 2009-04-24
Filme Atraídos Pelo Crime Red 2009-01-16
Filme Wonderful World Ibu 2009-01-01
Series The Philanthropist 2009-06-24
Filme A Day In The Life Killer Mike 2009-07-07
Filme A Estrada The Thief 2009-11-25
Filme O Milagre de St. Anna 2008-09-15
Filme O Incrível Hulk Harlem Bystande 2008-06-12
Filme The Wire: The Last Word 2007-12-27
Filme The Wire Odyssey Himself 2007-12-20
Filme Medo da Verdade Devin 2007-10-19
Filme Trapped in the Closet: Chapters 1-12 James 2005-11-01
Series A Escuta Omar Little 2002-06-02
Filme Vivendo no Limite Shooting Victim 1999-10-22
Filme Bullet High Top 1996-03-01