Image of Katie Aselton

Katie Aselton

Kathryn "Katie" Aselton is an American film director, producer, and actress from Milbridge, Maine. She is married to her co-star on The League, Mark Duplass.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Oct 1, 1978 No(a) Milbridge - Maine - USA
Filme / Créditos de TV:
11
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie The Intervention 2005-07-16
Último projeto:
Series Legião 2017-02-08
Conhecido Por
Filmografia
Series Legião Amy Haller 2017-02-08
Filme O Mar de Árvores Gabriella Laforte 2016-04-27
Series Animals. Mom / Rebecca 2016-02-05
Filme O Presente Joan Callem 2015-07-30
Filme Terror na Ilha Abbie 2012-01-21
Filme O Idiota do Meu Irmão Amy 2011-08-26
Filme Treatment Vivienne 2011-01-01
Filme Cyrus Pretty Girl 2010-06-18
Series The League Jenny 2009-10-29
Filme Easier with Practice Nicole (as Kathryn Aselton) 2009-06-12
Filme The Intervention 2005-07-16