Image of Geraldine Chaplin

Geraldine Chaplin

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Geraldine Leigh Chaplin (born July 31, 1944) is an English-American actress and the daughter of Charlie Chaplin. Description above from the Wikipedia article Geraldine Chaplin, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Jul 31, 1944 No(a) Santa Monica, California, United States
Filme / Créditos de TV:
53
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Limelight 1952-10-31
Último projeto:
Filme Sete Minutos Depois da Meia-Noite 2016-10-07
Conhecido Por
Filmografia
Filme Sete Minutos Depois da Meia-Noite The Head Teacher 2016-10-07
Series Au-delà des murs Rose 2016-09-22
Filme Seances 2016-04-28
Filme O Quarto Proibido The Master Passion / Nursemaid / Aunt Chance 2015-10-07
Filme Kaminski e Eu Therese 2015-09-17
Filme Valentin Valentin Jane 2015-01-07
Filme Amapola 2014-06-05
Filme Panzer Chocolate Frau Frida 2013-11-22
Filme Meu Outro Eu Mrs. Brennan 2013-11-15
Filme Hostias (Un amor de película) Jean 2012-11-15
Filme O Apóstolo 2012-10-31
Filme O Impossível Old Woman 2012-09-09
Filme ¿Para qué sirve un oso? Josephine 2011-04-01
Filme O Monge L’abbesse 2011-07-12
Filme Memória de Minhas Putas Tristes 2011-10-13
Filme L'imbroglio nel lenzuolo Alma 2010-06-18
Filme O Lobisomen Maleva 2010-02-11
Filme La isla interior Victoria 2009-10-29
Filme Imago mortis Contessa Orsini 2009-01-15
Filme Diário Proibido Abuela de Valére 2008-10-14
Filme Ramírez Galerist 2008-10-04
Filme Parlami D'Amore Amelie 2008-02-14
Filme Los Totenwackers Salgado 2007-10-31
Filme O Orfanato Aurora 2007-08-27
Filme Melissa P. Nonna Elvira 2005-11-18
Filme BloodRayne Fortune Teller 2005-10-22
Filme A Christmas Carol Ghost of Christmas Future / Blind Beggarwoman 2004-11-28
Filme Winter Solstice Gloria Blundell 2003-12-25
Filme Charlie: The Life and Art of Charles Chaplin Herself 2003-05-01
Series Dinotopia Oriana 2002-11-28
Filme Fale com Ela Katerina Bilova 2002-03-14
Filme Cidade sem Limites Marie 2002-03-01
Filme In the Beginning Yocheved 2000-11-12
Filme Beresina oder die letzten Tage der Schweiz Charlotte De 1999-08-07
Filme To Walk with Lions Victoria Anrecelli 1999-06-04
Filme The Odyssey Eurycleia 1997-05-18
Filme Crimetime Thelma 1996-08-01
Filme Jane Eyre Miss Scatcherd 1996-02-09
Filme Gulliver's Travels Empress Munodi 1996-02-04
Series Gulliver's Travels 1996-02-04
Filme Chaplin Hannah Chaplin 1992-12-18
Filme Duel of Hearts Mrs Miller 1992-01-01
Series My Cousin Rachel 1983-03-07
Filme Unknown Chaplin Herself 1983-01-05
Filme La viuda de Montiel Adelaida 1979-11-30
Filme Elisa, vida mía Elisa Santamaría 1977-04-21
Filme Nashville Opal 1975-06-11
Filme The Four Musketeers Queen Anne of Austria 1974-10-31
Filme The Three Musketeers Anna of Austria 1973-12-11
Filme Verflucht, dies Amerika Kate Elder 1973-09-07
Filme A Countess from Hong Kong Tänzerin 1967-01-05
Filme Doutor Jivago Tonya Gromeko 1965-12-22
Filme Limelight Little Girl in Opening Scene (uncredited) 1952-10-31