Image of Shea Whigham

Shea Whigham

Franklin Shea Whigham, Jr. (born January 5, 1969), best known as Shea Whigham, is an American actor currently starring as Elias Thompson on the HBO dramatic series Boardwalk Empire. Description above from the Wikipedia article Shea Whigham, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Jan 5, 1969 No(a) Tallahassee, Florida, USA
Filme / Créditos de TV:
40
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Tigerland - A Caminho da Guerra 2000-09-22
Último projeto:
Filme Waco 2018-01-01
Conhecido Por
Filmografia
Filme Waco Richard Rogers 2018-01-01
Filme Death Note James Turner 2017-08-25
Filme Kong: A Ilha da Caveira Cole 2017-03-08
Series Vice Principals Ray Liptrapp 2016-07-17
Filme Star Trek: Sem Fronteiras Teenaxi Leader (voice) 2016-07-07
Filme Term Life Matty Miller 2016-04-29
Filme A Viatura Man 2015-08-07
Filme Lila & Eve Holliston 2015-07-31
Filme Cavaleiro de Copas Jim 2015-02-08
Filme Sem Escalas Agent Marenick 2014-01-26
Series Fargo Moe Dammick 2014-04-15
Filme Trapaça Carl Elway 2013-12-12
Filme Velozes e Furiosos 6 Michael Stasiak 2013-05-06
Filme O Lobo de Wall Street Captain Ted Beecham 2013-12-25
Filme O Lado Bom da Vida Jake Solitano 2012-09-08
Filme O Grande Milagre SAR Pilot Conrad 2012-02-02
Filme Catch .44 Billy 2011-12-08
Filme O Abrigo Dewart 2011-11-25
Filme Aqui é o Meu Lugar Ernie Ray 2011-10-01
Filme O Poder e a Lei DJ Corliss 2011-03-17
Filme Barry Munday Donald 2010-03-13
Series Boardwalk Empire Elias 'Eli' Thompson 2010-09-19
Filme Machete Sniper 2010-09-01
Filme Conspiração Americana Capt. Cottingham 2010-09-10
Filme Blood Creek Luke Benny 2009-10-09
Filme Vício Frenético Justin 2009-09-11
Filme Velozes e Furiosos 4 Michael Stasiak 2009-04-02
Filme Spooner Stan Manfretti 2009-01-18
Filme The Killing Room Tony Mazzolla 2009-01-16
Filme Força Policial Kenny Dugan 2008-09-09
Filme South of Heaven Mad Dog Mantee 2008-09-21
Filme Espinhos Dennis Farell 2008-10-31
Filme First Snow Vincent McClure 2006-05-05
Filme Paixão Suicida Eugene 2006-01-24
Filme Os Reis de Dogtown 2005-06-03
Filme Man of the House Ranger Holt 2005-02-25
Filme この世の外へ クラブ進駐軍 2004-02-07
Filme All the Real Girls Tip 2003-08-01
Filme Submerged Capt. Oliver Naquin 2001-05-20
Filme Tigerland - A Caminho da Guerra Pvt. Wilson 2000-09-22