Image of Bob Gunton

Bob Gunton

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Robert Patrick "Bob" Gunton, Jr. (born November 15, 1945) is an American actor. He is known for playing strict, authoritarian characters, with his best known roles as Warden Samuel Norton in the 1994 prison film The Shawshank Redemption, Chief George Earle in 1993's Demolition Man, and President Juan Peron in the original Broadway cast of Evita. Description above from the Wikipedia article Bob Gunton , licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Nov 15, 1945 No(a) Santa Monica, California, USA
Filme / Créditos de TV:
41
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Tempo de Glória 1989-12-15
Último projeto:
Filme Os 33 2015-08-06
Conhecido Por
Filmografia
Filme Os 33 President Sebastián Piñera 2015-08-06
Filme Jimmy Sheriff Brinson 2013-06-04
Filme Argo Cyrus Vance 2012-10-11
Filme Curvas da Vida Watson 2012-09-21
Filme Plano de Fuga Mr. Kaufmann 2012-03-15
Filme O Poder e a Lei Cecil Dobbs 2011-03-17
Filme The Trial Joe Whetstone 2010-09-10
Filme Tenure William Thurber 2009-10-24
Filme Entre a Vida e a Morte Father Ezra 2008-10-21
Filme 24 Horas: A Redenção Ethan Kanin 2008-11-23
Filme Pandemic Dr. Max Sorkosky 2007-05-27
Filme Numb Dr. Townshend 2007-04-30
Filme Gritos Mortais Edward Ashen 2007-03-16
Filme Huckabees - A Vida é uma Comédia Mr. Silver 2004-09-10
Filme Iron Jawed Angels President Woodrow Wilson 2004-01-16
Filme Dallas 362 Joe 2003-09-12
Filme Cruzeiro das Loucas Boat Captain 2002-10-01
Series Greg the Bunny "Junction" Jack Mars 2002-03-27
Filme Scenes of the Crime Steven, Jimmy's Partner 2001-01-01
Filme Mar em Fúria Alexander McAnally III 2000-03-15
Filme Running Mates Sen. Terrence Randall 2000-08-13
Filme Bats Dr. Alexander McCabe 1999-10-22
Filme Patch Adams - O Amor É Contagioso Dean Walcott 1998-12-25
Filme Buffalo Soldiers Col. Benjamin Grierson 1997-12-07
Filme Meia-Noite no Jardim do Bem e do Mal Finley Largent 1997-11-21
Filme A Thousand Acres Judge (uncredited) 1997-09-17
Filme Elvis Meets Nixon Richard M. Nixon 1997-08-12
Filme Glimmer Man - O Homen das Sombras Frank Deverell 1996-10-04
Filme A Última Ameaça Pritchett 1996-02-09
Filme In Pursuit of Honor Col. John Hardesty 1995-03-18
Filme Eclipse Total Mr. Pease 1995-03-24
Filme Ace Ventura 2: Um Maluco na África Burton Quinn 1995-11-10
Filme Um Sonho de Liberdade Warden Samuel Norton 1994-09-23
Filme O Demolidor Chief George Earle 1993-10-08
Filme Wild Palms Dr. Tobias Schenkl 1993-05-16
Series Wild Palms 1993-05-16
Filme Missing Pieces Mr Gabor 1992-03-28
Filme JFK - A Pergunta Que Não Quer Calar TV Newsman #3 1991-12-20
Series A Woman Named Jackie 1991-10-13
Filme Mission of the Shark: The Saga of the U.S.S. Indianapolis Chaplain 1991-09-29
Filme Tempo de Glória Gen. Charles Garrison Harker 1989-12-15