Image of Enrique Murciano

Enrique Murciano

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Enrique Ricardo Murciano (born July 9, 1973) is an American actor. He is best known for playing Special Agent Danny Taylor in the CBS drama Without a Trace. Description above from the Wikipedia article Enrique Murciano, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Jul 9, 1973 No(a) Miami, Florida, USA
Filme / Créditos de TV:
12
Apareceu pela primeira vez:
No(a) series Spyder Games 2001-06-18
Último projeto:
Filme A Noite é Delas 2017-06-15
Conhecido Por
Filmografia
Filme A Noite é Delas Detective Ruiz 2017-06-15
Filme Beleza Oculta Stan 2016-12-06
Filme Planeta dos Macacos: O Confronto Kemp 2014-06-26
Filme Water & Power Water 2014-05-02
Series Off the Map 2011-01-12
Filme Marry Me Harry 2010-12-12
Filme Máncora Iñigo 2008-09-02
Filme The Lost City Ricardo Fellove 2005-09-03
Filme Miss Simpatia 2 - Armada e Poderosa Jeff Foreman 2005-03-11
Series Desaparecidos 2002-09-26
Filme Falcão Negro em Perigo Sgt. Lorenzo Ruiz 2001-12-28
Series Spyder Games 2001-06-18