Image of Ophelia Lovibond

Ophelia Lovibond

Ophelia had a part in the John Lennon biopic Nowhere Boy as well as the TV series FM. She played a leading role in the film 4.3.2.1 as Shannon and had roles in the 2011 films London Boulevard, No Strings Attached and Mr Popper's Pengiuns.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Feb 19, 1986 No(a) London - England - UK
Filme / Créditos de TV:
21
Apareceu pela primeira vez:
No(a) series The Wilsons 2000-01-16
Último projeto:
Filme Tommy's Honour 2017-07-07
Conhecido Por
Filmografia
Filme Tommy's Honour Meg Drinnen 2017-07-07
Series Hooten & The Lady Lady Alex Spencer-Parker 2016-09-17
Filme A Autópsia Emma 2016-12-21
Filme Desencontro Perfeito Jessica 2015-05-29
Filme Guardiões da Galáxia Carina 2014-07-30
Series W1A Izzy Gould 2014-03-19
Filme Thor: O Mundo Sombrio Carina (uncredited) 2013-10-29
Filme O Tiro Abbie 2013-02-09
Series Titanic: Blood and Steel 2012-07-11
Filme 8 Minutes Idle Teri 2012-03-29
Filme Sexo Sem Compromisso Vanessa 2011-01-21
Filme Turnout Sophie 2011-09-16
Filme Os Pinguins do Papai Pippi 2011-06-17
Filme O Último Guarda-Costas Penny 2010-11-10
Filme Chat: A Sala Negra Charlotte 2010-08-11
Filme 4.3.2.1 Shannon 2010-06-02
Filme O Garoto de Liverpool Maria Kennedy 2009-12-25
Series FM Daisy 2009-02-25
Filme Kruistocht in Spijkerbroek Isabella 2006-11-15
Filme Oliver Twist Bet 2005-09-23
Series The Wilsons 2000-01-16