Image of Jeffrey Dean Morgan

Jeffrey Dean Morgan

From Wikipedia, the free encyclopedia Jeffrey Dean Morgan (born April 22, 1966) is an American actor, best known to television and movie audiences as Denny Duquette on Grey's Anatomy, patriarch John Winchester on Supernatural, and as The Comedian in the 2009 superhero film Watchmen. He is known for often playing characters whose death is significant to the plot. Description above from the Wikipedia article Jeffrey Dean Morgan, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Apr 22, 1966 No(a) Seattle, WA, USA
Filme / Créditos de TV:
32
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie To Cross the Rubicon 1991-01-01
Último projeto:
Filme Batman vs Superman: A Origem da Justiça 2016-03-23
Conhecido Por
Filmografia
Filme Batman vs Superman: A Origem da Justiça Thomas Wayne 2016-03-23
Series Texas Rising Deaf Smith 2015-05-25
Filme Desierto Sam 2015-04-12
Filme O Sequestro do Ônibus 657 Vaughn 2015-11-13
Filme The Secret Life of Marilyn Monroe Joe DiMaggio 2015-05-30
Filme 1 Chisper Clyde Brenek 2015-08-31
Filme Presságios de um Crime Agent Joe Merriweather 2015-09-03
Series Extant JD Richter 2014-07-09
Filme A Salvação Henry Delarue 2014-05-22
Filme Encontros e Desencontros do Amor Frank 2014-06-27
Filme Amanhecer Violento Col. Andy Tanner 2012-11-21
Filme A Possessão Clyde 2012-08-30
Series Magic City Ike Evans 2012-03-30
Filme The Courier Courier 2012-03-29
Filme Em Busca de um Assassino Brian Heigh 2011-10-14
Filme A Inquilina Max 2011-02-10
Filme Os Perdedores Franklin Clay 2010-04-23
Series The Walking Dead Negan 2010-10-31
Filme Shanghai Connor 2010-06-10
Filme Jonah Hex - O Caçador de Recompensas Jeb Turnbull 2010-06-18
Series The Good Wife - Pelo Direito de Recomeçar Jason Crouse 2009-09-22
Filme Taking Woodstock Dan 2009-09-03
Filme Watchmen: O Filme Edward Blake / The Comedian 2009-03-05
Filme Days of Wrath Bryan Gordon 2008-09-17
Filme Marido Por Acaso Patrick Sullivan 2008-02-29
Filme P.S. Eu Te Amo William 2007-11-15
Filme Titio Noel Older Man Getting Parking Ticket 2007-11-03
Filme Live! Rick 2007-01-01
Filme Dead & Breakfast The Sheriff 2004-03-16
Series The Burning Zone Dr. Edward Marcase 1996-09-03
Filme Undercover Heat Ramone 1995-04-11
Filme To Cross the Rubicon Rod 1991-01-01