Image of מרי אבג'רופולוס

מרי אבג'רופולוס

From Wikipedia, the free encyclopedia מרי אבג'רופולוס (נולדה ב-17 ביוני 1986) היא שחקנית ודוגמנית קנדית-יווניה. היא מוכרת בעיקר בתפקידה כואלי וולי בסרט "אני אוהב אותך, בת' קופר" משנת 2009.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Jun 17, 1986 No(a) Thunder Bay - Ontario - Canada
Filme / Créditos de TV:
14
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Sorority Wars 2009-01-02
Último projeto:
Filme Numb 2015-12-06
Conhecido Por
Poster of The 100
Poster of 50%
Poster of Percy Jackson e o Ladrão de Raios
Poster of Eu Te Amo, Beth Cooper
Filmografia
Filme Numb Cheryl 2015-12-06
Filme Isolation Nina 2015-10-31
Filme No Limite Nikki 2015-01-15
Series The 100 Octavia Blake 2014-03-19
Series Cult Kirstie 2013-02-19
Filme Fugitive at 17 Holly Hamilton 2012-06-30
Filme Walking the Halls Amber 2012-01-07
Filme 50% Allison 2011-09-30
Filme Smoke Screen Suzi 2010-11-21
Filme Hunt to Kill Kim Rhodes 2010-11-06
Filme Percy Jackson e o Ladrão de Raios Aphrodite Girl 2010-02-01
Filme Eu Te Amo, Beth Cooper Valli Wooley 2009-07-10
Series Harper's Island - O Mistério da Ilha Stacy 2009-04-09
Filme Sorority Wars Missy 2009-01-02