Image of Garcelle Beauvais

Garcelle Beauvais

Garcelle Beauvais (born November 26, 1966) is a Haitian-American actress and former fashion model. She is best known for her roles as The Hotel Employee Francesca "Fancy" Monoe on The WB television sitcom, The Jamie Foxx Show which ran from 1996 to 2001, and as Valerie Heywood on the ABC crime drama, NYPD Blue. Description above from the Wikipedia article Garcelle Beauvais, licensed under CC-BY-SA,full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Nov 26, 1966 No(a) St. Marc, Haiti
Filme / Créditos de TV:
16
Apareceu pela primeira vez:
No(a) series Models Inc. 1994-06-29
Último projeto:
Filme Homem-Aranha: De Volta ao Lar 2017-07-06
Conhecido Por
Filmografia
Filme Homem-Aranha: De Volta ao Lar TBD 2017-07-06
Filme Um Salão do Barulho 3 Loretta 2016-04-15
Filme Small Time Linda 2014-04-18
Filme O Ataque Alison Sawyer 2013-06-27
Filme O Vôo Deana 2012-11-02
Filme Suddenly Single Samantha Stone 2012-09-04
Series Franklin & Bash Hanna Linden 2011-06-01
Filme Maneater Suzee Saunders 2009-03-30
Series 10.5: Apocalypse Natalie Warner 2006-05-21
Series Eyes Nora Gage 2005-03-30
Filme Um Salão do Barulho 2: Barbeiragem Total Loretta 2004-01-20
Filme Em Má Companhia Nicole 2002-06-07
Series Opposite Sex Ms. Maya Bradley 2000-07-17
Filme As Loucas Aventuras de James West Belle 1999-06-29
Series The Jamie Foxx Show Francesca 'Fancy' Monroe 1996-08-28
Series Models Inc. Cynthia Nichols 1994-06-29