Image of Colin Salmon

Colin Salmon

​From Wikipedia, the free encyclopedia. Colin Salmon  (born 6 December 1962) is a British actor best known for playing the fictional character Charles Robinson in three James Bond films. Description above from the Wikipedia article Colin Salmon, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Dec 6, 1962 No(a) Bethnal Green, London, England
Filme / Créditos de TV:
38
Apareceu pela primeira vez:
No(a) series Shine on Harvey Moon 1982-01-08
Último projeto:
Filme Mortal Engines 2018-12-12
Conhecido Por
Filmografia
Filme Mortal Engines Chudleigh Pomeroy 2018-12-12
Filme Mente Criminosa Warden 2016-04-14
Filme Invasão a Londres Chief Hazard 2016-03-02
Filme Judi Dench: All the World's Her Stage Narrator 2016-12-30
Series No Offence DSI Darren McLaren 2015-05-05
Filme Bucky 2014-09-04
Series 24: Live Another Day General Coburn 2014-05-05
Filme Resident Evil 5: Retribuição James 'One' Shade 2012-09-12
Filme High Chicago Sam 2011-01-01
Filme Freestyle Carter 2010-05-03
Filme Shank Boogie 2010-08-21
Filme Devil's Playground Peter White 2010-08-21
Filme Annihilation Earth Raja 2009-12-12
Filme Exame Invigilator 2009-06-19
Filme Caçadores de Vampiros Powell 2009-04-02
Filme O Justiceiro: Em Zona de Guerra Paul Budiansky 2008-12-05
Filme Credo Dr. Reynolds 2008-11-18
Filme Clubbed Louis 2008-10-02
Filme Efeito Dominó Hakim Jamal 2008-02-28
Series Party Animals Stephen Templeton 2007-01-31
Filme Party Animals 2007-01-31
Filme Match Point - Ponto Final Ian 2005-10-26
Series Hex 2004-10-17
Filme Alien vs. Predador Maxwell Stafford 2004-08-12
Series Keen Eddie 2003-06-06
Series Dinotopia Oonu 2002-11-28
Filme 007 - Um Novo Dia Para Morrer Charles Robinson 2002-11-17
Filme Resident Evil - O Hóspede Maldito One 2002-03-15
Filme Mind Games DCI Ricky Grover 2001-01-06
Series 24 Horas Général Coburn 2001-11-06
Filme 007 - O Mundo Não é o Bastante Charles Robinson 1999-11-08
Filme 007 - O Amanhã Nunca Morre Charles Robinson 1997-12-11
Filme No Child of Mine Paul 1997-02-25
Filme Frantz Fanon: Black Skin, White Mask Frantz Fanon 1996-10-09
Filme All Men Are Mortal Chas 1995-11-17
Filme Captives Towler 1994-05-03
Filme Prime Suspect 2 DS Robert Oswalde 1992-12-05
Series Shine on Harvey Moon 1982-01-08