Image of Jaimie Alexander

Jaimie Alexander

From Wikipedia, the free encyclopedia. Jaimie Alexander (born Jaimie Tarbush; March 12, 1984 height 5' 9" (1,75 m) ) is an American actress best known for portraying Jessi on the TV series Kyle XY and Sif in the 2011 superhero film Thor.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Mar 12, 1984 No(a) Greenville - South Carolina - USA
Filme / Créditos de TV:
15
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie The Other Side 2006-01-13
Último projeto:
Filme Os Vingadores: Guerra Infinita, Parte 1 2018-04-25
Conhecido Por
Filmografia
Filme Os Vingadores: Guerra Infinita, Parte 1 Lady Sif 2018-04-25
Filme Thor: Ragnarok Lady Sif 2017-10-25
Filme London Fields Hope 2016-12-31
Filme Broken Vows 2016-03-21
Series Ponto Cego Jane Doe 2015-09-21
Filme Thor: O Mundo Sombrio Sif 2013-10-29
Filme Savannah Lucy Stubbs 2013-04-25
Filme Encruzilhada Taylor Dolan 2013-01-29
Filme O Último Desafio Sarah Torrance 2013-01-12
Filme Loosies Lucy 2012-02-01
Filme Thor Lady Sif 2011-04-21
Series Watch Over Me 2006-12-06
Filme Rest Stop Nicole Carrow 2006-10-07
Series Kyle XY Jessi XX 2006-06-26
Filme The Other Side Hanna Thompson 2006-01-13