Image of Tadanobu Asano

Tadanobu Asano

From Wikipedia, the free encyclopedia. Tadanobu Asano, born Tadanobu Sato (born November 27, 1973) is a Japanese actor. He is known for his roles as Dragon Eye Morrison in Electric Dragon 80.000 V, Kakihara in Ichi the Killer, Mamoru Arita in Bright Future, Hattori Genosuke in Zatoichi, Kenji in Last Life in the Universe, Aman in Survive Style 5+, Ayano in The Taste of Tea, and Temudjin in Mongol. Most recently, Asano appeared as Hogun in the film Thor, based on the Marvel Comics character. Description above from the Wikipedia article Tadanobu Asano, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia​


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Nov 27, 1973 No(a) Yokohama, Kanagawa, Japan
Filme / Créditos de TV:
78
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie あいつ 1991-08-10
Último projeto:
Filme Thor: Ragnarok 2017-10-25
Conhecido Por
Filmografia
Filme Thor: Ragnarok Hogun 2017-10-25
Series A Life: Itoshiki Hito 2017-01-21
Filme Harmonium 2017-04-20
Filme Silêncio Interpreter 2016-12-22
Filme 罗曼蒂克消亡史 Watabe 2016-12-16
Filme グラスホッパー Kujira 2015-11-07
Filme Para O Outro Lado Yusuke 2015-09-30
Filme 寄生獣 完結編 Goto 2015-04-25
Filme 魔女の宅急便 2014-03-01
Series ロング・グッドバイ Masuzawa 2014-04-19
Filme 私の男 Jungo Kusarino 2014-06-14
Filme ルパン三世 Koichi Zenigata 2014-08-30
Filme 寄生獣 Goto 2014-11-29
Filme 47 Ronins Lord Kira 2013-12-06
Filme 清須会議 Toshiie Maeda 2013-11-09
Filme Thor: O Mundo Sombrio Hogun 2013-10-29
Filme 黄金を抱いて翔べ Kitagawa 2012-11-03
Filme 終の信託 Noriyuki Takai 2012-10-27
Filme あなたへ 2012-08-25
Filme Battleship: A Batalha dos Mares Captain Yugi Nagata 2012-04-11
Filme Thor Hogun 2011-04-21
Filme 月光ノ仮面 Taro Okamoto 2011-03-26
Series ステキな隠し撮り~完全無欠のコンシェルジュ 2011-11-05
Filme これでいいのだ!! Fujio Akatsuka 2011-04-30
Filme ステキな金縛り Kenichi Kido 2011-10-29
Filme 酔いがさめたら、うちに帰ろう。 Yasuyuki Tsukahara 2010-12-04
Filme 42 One Dream Rush 2010-09-15
Filme Snow Prince - Kinjirareta Koi no Melody 2009-12-12
Filme ヴィヨンの妻 / ヴィヨンの妻 ~桜桃とタンポポ~ Otani 2009-10-10
Filme Redline Frisbee (voice) 2009-08-14
Filme 劔岳 点の記 Shibasaki 2009-06-20
Filme Donju Dekogawa 2009-05-16
Filme 母べえ Yamazaki Toru 2008-01-26
Filme 夢のまにまに 2008-10-18
Filme R246 Story 2008-08-23
Filme O Guerreiro Genghis Khan Temudjin 2007-09-20
Filme サッド ヴァケイション Kenji Shiraishi 2007-08-31
Filme 花よりもなほ Jubei Kanazawa 2006-06-02
Filme Invisible Waves Kyoji 2006-03-02
Filme Umoregi San-chan 2005-05-12
Filme 乱歩地獄 Private detective Kogorô Akechi (2x); A man; Masaki (story "Imomushi", "Kagami jigoku", "Kasei no unga", and "Mushi") 2005-05-11
Filme 東京ゾンビ Fujio 2005-12-10
Filme Eri Eri rema sabakutani Mizui 2005-05-18
Filme Taga Tameni 2005-10-15
Filme Takeshis' 2005-09-02
Filme SURVIVE STYLE5+ Aman 2004-09-25
Filme 珈琲時光 2004-09-01
Filme ヴィタール Hiroshi Takagi 2004-01-01
Filme Zatoichi Hattori, le garde du corps 2003-09-06
Filme わたしのグランパ 2003-04-05
Filme アカルイミライ Mamoru Arita 2003-01-18
Filme Mizu no Onna Yusaku 2002-09-12
Filme Ichi - O Assassino Kakihara 2001-12-22
Filme Distance Sakata 2001-05-26
Filme Electric Dragon 80.000 V Dragon Eye Morrison 2001-01-31
Filme Kaza-hana Sawaki 2000-09-14
Filme 五条霊戦記 Shanao 2000-09-11
Filme 双生児 GEMINI Revenger with Sword 1999-09-15
Filme 白痴 Isawa 1999-01-01
Filme 地雷を踏んだらサヨウナラ Taizo Ichinose 1999-12-04
Filme 御法度 Hyozo Tashiro 1999-12-18
Filme 落下する夕方 1998-11-07
Filme ラブ&ポップ Captain XX 1998-09-01
Filme ねじ式 Tsube 1998-01-01
Filme Tokyo Biyori 1997-10-17
Filme [email protected]'55''hk.net Man 1996-01-01
Filme PiCNiC Tsumuji 1996-06-15
Filme Helpless Kenji Shiraishi 1996-07-27
Filme Acri 1996-08-31
Filme スワロウテイル Customer in club 1996-09-14
Filme Focus Kanemura 1996-10-11
Filme Maborosi, a Luz da Ilusão Ikuo 1995-10-01
Filme 四姉妹物語 1995-01-28
Filme 119 Satoshi Matsushita 1994-11-05
Filme The City That Never Sleeps: Shinjuku Shark 1993-10-08
Filme Fried Dragon Fish Natsuro 1993-03-22
Filme Seishun dendekedekedeke Seiichi Shirai 1992-10-31
Filme あいつ 1991-08-10