Image of Matt Walsh

Matt Walsh

Matthew Paul "Matt" Walsh (born October 13, 1964) is an American actor, comedian, director, and writer best known as a founding member of the Upright Citizens Brigade improvisational sketch comedy troupe and currently for co-starring as Mike McLintock on theHBO comedy series Veep. He also previously starred in short-lived comedy programs such as Dog Bites Manon Comedy Central and Players on Spike TV.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Oct 13, 1964 No(a) Chicago - Illinois - USA
Filme / Créditos de TV:
39
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie A Futile & Stupid Gesture
Último projeto:
Filme A Última Ressaca do Ano 2016-11-25
Conhecido Por
Filmografia
Filme A Futile & Stupid Gesture Matty Simmons 2018
Filme Zerando a Vida Shecky 2016-05-27
Filme Vizinhos Nada Secretos Dan Craverston 2016-10-20
Filme A Escuridão Gary Carter 2016-05-13
Filme A Última Ressaca do Ano Ezra 2016-11-25
Filme Caça-Fantasmas Rourke 2016-07-14
Filme Outras Pessoas Steve 2016-09-09
Filme Wild Oats 2016-09-22
Filme Thank You Del: The Story of the Del Close Marathon 2015-10-13
Filme Bad Night Ari 2015-07-21
Filme O Durão Bathroom Stall Man 2015-03-26
Filme Misery Loves Comedy Himself 2015-01-23
Filme Lennon or McCartney Himself (archive footage) 2014-12-12
Filme A Better You Patrick 2014-11-10
Filme Sex Ed Washout 2014-11-07
Filme No Olho do Tornado Pete 2014-08-06
Filme Jason Nash is Married Randy Plymouth 2014-06-24
Filme Coffee Town Cop 2013-07-09
Filme Para Maiores Amanda's Dad (segment "Middleschool Date") 2013-01-01
Filme Queens of Country Cleveland Norvis 2012-03-31
Filme Ted Thomas 2012-06-29
Series Veep Mike McLintock 2012-04-22
Filme Loucos por Dinheiro Antique Dealer 2012-09-08
Filme Um Parto de Viagem TSA Agent 2010-11-04
Filme Cyrus Tim 2010-06-18
Filme May the Best Man Win Fred Anderton 2009-09-09
Filme Se Beber, Não Case! Dr. Valsh 2009-06-05
Filme Eu Te Amo, Cara Impatient Golfer 2009-03-20
Filme Meu Nome é Taylor, Drillbit Taylor Not for Pot Driver 2008-03-20
Filme Semi-Pro Father Pat 2008-02-28
Filme Role Models Davith of Glencracken 2008-02-03
Filme Wild Girls Gone Sheriff Terry Moran 2007-10-02
Filme Escola de Idiotas Walsh 2006-09-29
Filme Death of a Dynasty Frat Boy #1 2005-04-29
Filme Starsky & Hutch - Justiça em Dobro Eddie 2004-03-05
Filme Um Duende em Nova York Witness 2003-10-09
Series Upright Citizens Brigade Trotter 1998-08-19
Filme Escape from It's a Wonderful Life Clarence (voice) 1996-12-18
Series Late Night with Conan O'Brien 1993-09-13