Image of Danny Huston

Danny Huston

Daniel "Danny" Huston (born May 14, 1962) is an American actor and director. Description above from the Wikipedia article Danny Huston, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
May 14, 1962 No(a) Rome, Italy
Filme / Créditos de TV:
43
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Anna Karenina 1997-04-04
Último projeto:
Filme Mulher-Maravilha 2017-06-01
Conhecido Por
Filmografia
Filme The Last Photograph Tom Hammond 2017-03-03
Filme Mulher-Maravilha General Erich Ludendorff 2017-06-01
Filme Frankenstein Victor Frankenstein 2015-10-30
Filme Sob Pressão Engel 2015-06-04
Filme Grandes Olhos Dick Nolan 2014-12-24
Filme Libertador Torkington 2013-09-09
Filme Liga da Justiça: Ponto de Ignição General Sam Lane (voice) 2013-07-28
Filme O Congresso Futurista Jeff Green 2013-05-16
Series Magic City Ben Diamond 2012-03-30
Filme Playoff Max Stoller 2012-03-09
Filme Fúria de Titãs 2 Poseidon 2012-03-27
Filme Hitchcock Whitfield Cook 2012-11-22
Filme O Resgate Tim Harlend 2012-05-17
Filme Two Jacks Jack Hussar Sr. 2012-08-23
Filme Boxing Day Basil 2012-09-02
Filme Você Não Conhece o Jack Geoffrey Fieger 2010-04-14
Filme Fúria de Titãs Poseidon 2010-04-01
Filme O Fim da Escuridão Bennett 2010-01-29
Filme Robin Hood King Richard the Lionheart 2010-05-12
Filme The Warrior's Way Colonel 2010-12-02
Filme Made in Romania Himself 2010-12-28
Filme Conspiração Americana Joseph Holt 2010-09-10
Filme Trair é Uma Arte Art Spindle 2009-06-17
Filme X-Men Origens: Wolverine Stryker 2009-04-28
Filme Um Louco Apaixonado Lawrence Maddox 2008-10-02
Filme John Adams Samuel Adams 2008-03-16
Series John Adams Samuel Adams 2008-03-16
Filme 30 Dias de Noite Marlow 2007-10-17
Filme O Reino Gideon Young 2007-08-22
Filme Número 23 Isaac French / Dr. Miles Phoenix 2007-02-23
Filme Fade to Black Orson Welles 2006-03-09
Filme Covert One: The Hades Factor Frank Klein 2006-01-01
Filme Filhos da Esperança Nigel 2006-09-22
Filme Maria Antonieta Emperor Joseph II 2006-05-24
Filme Alpha Male Jim Ferris 2006-08-10
Filme A Proposta Arthur Burns 2005-10-06
Filme O Jardineiro Fiel Sandy Woodrow 2005-08-31
Filme O Aviador Jack Frye 2004-12-17
Filme Reencarnação Joseph 2004-09-08
Filme 21 Gramas Michael 2003-09-06
Filme Eden Kalman 2001-08-29
Filme ivans xtc. Ivan Beckman 2000-09-12
Filme Anna Karenina Stiva 1997-04-04