Image of George MacKay

George MacKay

From Wikipedia, the free encyclopedia George MacKay (born 13 March 1992) is an English actor. Description above from the Wikipedia article George MacKay (actor), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
May 13, 1992 No(a) London, England
Filme / Créditos de TV:
15
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Peter Pan 2003-12-25
Último projeto:
Filme Capitão Fantástico 2016-07-02
Conhecido Por
Filmografia
Filme Capitão Fantástico Bodevan Cash 2016-07-02
Filme 22.11.63 Bill Turcotte 2016-02-15
Series 22.11.63 Bill Turcotte 2016-02-15
Filme The Outcast Lewis Aldridge 2015-07-12
Series The Outcast Lewis Aldridge 2015-07-12
Filme Bypass Tim 2014-09-14
Filme Orgulho e Esperança Joe "Bromley" 2014-09-12
Filme Sunshine on Leith Davy 2013-10-03
Filme Essa É Minha Vida Eddie 2013-09-10
Filme Private Peaceful Tommo Peaceful 2012-10-12
Filme The Best of Men Private William Heath 2012-08-16
Filme Um Ato de Liberdade Aron Bielski 2008-12-31
Filme Tsunami: The Aftermath Adam Peabody 2006-12-10
Filme The Thief Lord Riccio 2006-01-04
Filme Peter Pan Curly 2003-12-25