Image of Temuera Morrison

Temuera Morrison

From Wikipedia, the free encyclopedia Temuera Derek Morrison (born December 26, 1960) is a New Zealand actor. He has become one of the country's most famous stars for his roles as the abusive Jake "the Muss" Heke in 1994's Once Were Warriors and as bounty hunter Jango Fett and the Clone Troopers in the Star Wars series. He also voiced Boba Fett in the 2004 special edition of Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back. Description above from the Wikipedia article Temuera Morrison, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Dec 26, 1960 No(a) Rotorua, North Island, New Zealand
Filme / Créditos de TV:
25
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie The Grasscutter
Último projeto:
Filme Aquaman 2018-10-05
Conhecido Por
Filmografia
Filme Aquaman Thomas Curry 2018-10-05
Filme The Grasscutter Detective Sergeant Harris 2018
Filme Mahana 2016-09-01
Filme Moana: Um Mar de Aventuras Chief Tui (voice) 2016-11-23
Filme O Alvo 2 Madden 2016-07-14
Series Tatau Anaru Vaipiti 2015-04-12
Filme Star Wars: Bounty Hunter - Beyond The Game Jango Fett 2013-09-19
Filme Fresh Meat Hemi Crane 2012-10-25
Filme O Escorpião Rei 3 - Batalha pela Redenção Ramusan 2012-01-17
Filme Lanterna Verde Abin Sur 2011-06-16
Filme Tracker Kereama 2010-05-20
Filme A Fantástica Viagem do Capitão Drake Don Sandovate 2009-01-17
Filme Encontro de Casais Briggs 2009-09-19
Filme Busca Explosiva 2 Damo 2009-12-29
Filme Star Wars: Episódio III - A Vingança dos Sith Commander Cody 2005-05-17
Filme Blueberry - Desejo de Vingança Runi 2004-02-09
Filme Star Wars: Episódio II - O Ataque dos Clones Jango Fett 2002-05-15
Filme Limite Vertical Major Rasul 2000-12-08
Filme Um Drink no Inferno 3 - A Filha do Carrasco Hangman 1999-10-30
Filme Seis Dias, Sete Noites Jager 1998-06-12
Filme Velocidade Máxima 2 Juliano 1997-06-12
Filme The Island of Dr. Moreau Azazello 1996-08-23
Filme Barb Wire - A Justiceira Axel Hood 1996-05-02
Filme Once Were Warriors Jake Heke 1994-09-02
Filme Guerra nas Estrelas: O Império Contra-Ataca Boba Fett (voice) 1980-05-17