Image of Alex Rocco

Alex Rocco

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Alex Rocco (born February 29, 1936) is an American actor. His roles have ranged from comedy to playing gangsters in Mafia movies. Description above from the Wikipedia article Alex Rocco, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Feb 29, 1936 No(a) Cambridge, Massachusetts, U.S.
Filme / Créditos de TV:
19
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie O Poderoso Chefão 1972-03-14
Último projeto:
Filme And They're Off 2011-10-28
Conhecido Por
Filmografia
Filme And They're Off Saul Youngerman 2011-10-28
Filme Batman: Ano Um Carmine Falcone 2011-09-27
Filme Ready or Not Don Julio 2009-01-01
Filme A Última Cartada Serna 2006-12-09
Filme Sob Suspeita Nick Calabrese 2006-03-16
Filme Crazylove Uncle Cort 2005-10-22
Filme The Job Vernon Cray 2003-05-16
Filme Beary e os Ursos Caipiras Rip Holland 2002-07-26
Filme O Casamento dos meus Sonhos Salvatore 2001-01-26
Filme The Wonders: O Sonho Não Acabou Sol Siler 1996-10-04
Series The George Carlin Show 1994-01-16
Filme Love, Honor & Obey: The Last Mafia Marriage Uncle Frank 1993-05-23
Filme An Inconvenient Woman Stieglitz 1991-05-12
Series An Inconvenient Woman 1991-05-12
Filme A Última Cruzada do Fusca Quinn 1980-06-25
Filme Rabbit Test Sgt. Danny Bonhoff 1978-04-09
Filme Freebie and the Bean D.A. 1974-12-25
Filme Os Amigos de Eddie Coyle Jimmy Scalise 1973-06-26
Filme O Poderoso Chefão Moe Greene 1972-03-14