Image of James Caan

James Caan

From Wikipedia, the free encyclopedia. James Caan  (born March 26, 1940) is an American actor. He is best-known for his starring roles in The Godfather, Thief, Misery, A Bridge Too Far, Brian's Song, Rollerball, Kiss Me Goodbye, Elf, and El Dorado. He also starred as "Big Ed" Deline in the television series Las Vegas.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Mar 26, 1940 No(a) The Bronx - New York - USA
Filme / Créditos de TV:
48
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie El Dorado 1966-12-17
Último projeto:
Filme The Good Neighbor 2016-09-16
Conhecido Por
Filmografia
Filme The Good Neighbor Harold Grainey 2016-09-16
Filme JL Family Ranch Tap 2016-08-21
Filme Wuthering High Earnshaw 2015-03-07
Filme Os Descartados Lt. Col. Christopher Holden 2015-01-30
Filme Preggoland Walter 2014-09-04
Filme The Outsider Schuuster 2013-12-10
Filme O Conto da Princesa Kaguya The Bamboo Cutter (voice) 2013-11-23
Filme Tá Chovendo Hambúrguer 2 Tim Lockwood (voice) 2013-09-26
Series Back in the Game Terry 'The Cannon' Gannon, Sr. 2013-09-25
Filme Laços de Sangue Leon 2013-08-22
Filme Inquilino Desajeitado Mr. Allspice 2012-03-10
Filme Este é o Meu Garoto Father McNally 2012-06-14
Filme For the Love of Money Micky 2012-06-08
Filme The Godfather Legacy Himself 2012-07-12
Filme O Substituto Mr. Charles Seaboldt 2011-04-24
Filme His Way Himself 2011-03-04
Filme Nova York, Eu Te Amo Mr. Riccoli (segment "Brett Ratner") 2009-10-16
Filme Tá Chovendo Hambúrguer Tim Lockwood (voice) 2009-09-17
Filme Intermediário.com Jerry Haggerty 2009-05-17
Filme Agente 86 The President 2008-06-19
Filme Santa's Slay Darren Mason 2005-10-25
Filme The Incredible Mrs. Ritchie Mr. Harry Dewitt 2004-03-30
Filme Jericho Mansions Leonard Grey 2003-05-17
Filme Dogville The Big Man 2003-05-19
Series Las Vegas Ed Deline 2003-09-22
Filme Um Duende em Nova York Walter 2003-10-09
Filme City of Ghosts Marvin 2002-01-01
Filme A Sangue Frio Joe Sarno 2000-09-08
Filme Caminho Sem Volta Frank Olchin 2000-04-27
Filme Mickey Olhos Azuis Frank Vitale 1999-08-16
Filme This Is My Father Kieran Johnson 1999-05-07
Filme Poodle Springs Philip Marlowe 1998-07-25
Filme À Prova de Balas Frank Colton 1996-09-06
Filme Queima de Arquivo U.S. Marshal Robert Deguerin 1996-06-21
Filme A Boy Called Hate 1996-05-22
Filme Pura Adrenalina Mr. Henry 1996-02-21
Filme Flesh and Bone Roy Sweeney 1993-11-05
Filme Lua-de-Mel a Três Tommy Korman 1992-08-28
Filme Meu Adorável Fantasma Jolly 1982-12-22
Filme A Bridge Too Far Sgt. Eddie Dohun 1977-06-15
Filme Rollerball Jonathan E. 1975-06-25
Filme Funny Lady Billy Rose 1975-03-15
Filme Freebie and the Bean Freebie 1974-12-25
Filme O Poderoso Chefão: Parte II Sonny Corleone 1974-12-20
Filme O Poderoso Chefão Santino 'Sonny' Corleone 1972-03-14
Filme Submarine X-1 Cmdr. Richard Bolton, RNVR 1969-06-23
Filme Countdown Lee Stegler 1968-02-01
Filme El Dorado Mississippi 1966-12-17