Image of Liam Cunningham

Liam Cunningham

Liam Cunningham (born 2 June 1961) is an Irish actor. He has appeared in numerous film and television productions including A Little Princess, First Knight, Jude and the BBC One science-fiction drama series Outcasts. Description above from the Wikipedia article Liam Cunningham (actor), licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Jun 2, 1961 No(a) East Wall, Dublin, Republic of Ireland
Filme / Créditos de TV:
38
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie A Princesinha 1995-05-10
Último projeto:
Filme A Infância de um Líder 2016-07-22
Conhecido Por
Filmografia
Filme A Infância de um Líder The Father 2016-07-22
Filme Ladygrey Angus 2015-05-06
Filme Noble Thomas 2014-09-19
Filme Let Us Prey Six 2014-04-17
Filme SLR Elliot 2013-07-13
Filme Códigos de Defesa Grey 2013-04-18
Filme Game of Thrones: Complete History and Lore Part II Davos Seaworth (voice) 2012-05-13
Filme Protegendo o Inimigo Alec Wade 2012-02-09
Series Outcasts 2011-02-07
Filme Pitch Black Heist Liam 2011-01-01
Filme Black Butterflies Jack Cope 2011-02-06
Filme O Guarda Francis Sheehy 2011-07-07
Series Game of Thrones Davos Seaworth 2011-04-17
Filme Jeanne Captive Le capitaine anglais 2011-05-13
Filme Cavalo de Guerra Army Doctor 2011-12-25
Filme A Informante Bill Hines 2010-09-13
Filme Fúria de Titãs Solon 2010-04-01
Filme Centurião Brick 2010-02-15
Filme Caçadores de Vampiros Michael Harrison 2009-04-02
Filme Perrier’s Bounty The Mull 2009-09-11
Filme Vingança Entre Assassinos Powers 2009-05-01
Filme Harry Brown Sid Rourke 2009-11-11
Filme A Múmia - Tumba do Imperador Dragão Maguire 2008-07-01
Filme The Escapist Brodie 2008-06-20
Filme Northanger Abbey General Tilney 2007-03-25
Filme Breakfast on Pluto Biker 2005-09-03
Filme Prime Suspect 6: The Last Witness Robert West 2004-04-18
Filme Il cartaio John Brennan 2004-01-02
Filme Mystics Sean Foley 2003-12-12
Filme Stranded David Robinson 2002-01-12
Filme The Abduction Club John Power 2002-07-19
Filme Dog Soldiers - Cães de Caça Capt. Ryan 2002-05-10
Filme The Island of the Mapmaker's Wife John Wyndham 2001-09-22
Filme Rebel Heart Michael Malone 2001-01-07
Filme Átila - O Huno King Theodoric 2001-01-01
Filme Falling for a Dancer Mossie Sheehan 1998-09-13
Filme Lancelot, O Primeiro Cavaleiro Agravaine 1995-07-07
Filme A Princesinha Capt. Crewe / Prince Rama 1995-05-10