Image of Juliet Aubrey

Juliet Aubrey

Juliet Aubrey (born 17 December 1965) is an English actress, known for playing the main antagonist Helen Cutter during the first three seasons of Primeval (2007–2009 and 2011).


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Dec 17, 1965 No(a) Fleet, Hampshire, England
Filme / Créditos de TV:
16
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Middlemarch 1994-01-12
Último projeto:
Series Snatch 2017-03-16
Conhecido Por
Filmografia
Series Snatch Lily Hill 2017-03-16
Filme Fallen Doreen Price 2016-11-10
Filme Natal Ás Escuras Marta 2015-12-04
Series The White Queen Countess of Warwick 2013-06-16
Filme F Helen Anderson 2010-09-07
Filme Criminal Justice 2008-06-23
Series City of Vice 2008-01-14
Filme O Jardineiro Fiel Gloria Woodrow 2005-08-31
Filme Bertie and Elizabeth Queen Elizabeth 2002-07-07
Filme Iris Young Janet Stone 2001-12-14
Filme Extremely Dangerous Annie 1999-11-11
Filme Still Crazy Karen Knowles 1998-10-30
Filme Welcome to Sarajevo Helen Henderson 1997-05-09
Filme Jacob Lea 1994-12-04
Series Middlemarch 1994-04-10
Filme Middlemarch Dorothea Brooke 1994-01-12