Image of Stanley Tucci

Stanley Tucci

Stanley Tucci (born November 11, 1960) is an American actor, writer, film producer and film director. He has been nominated for several notable film awards, including an Academy Award for Best Supporting Actor, for his performance in The Lovely Bones (2009). Description above from the Wikipedia article Stanley Tucci, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Nov 11, 1960 No(a) Peekskill, New York, USA
Filme / Créditos de TV:
66
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie The Feud 1989-09-30
Último projeto:
Filme Transformers: O Último Cavaleiro 2017-06-22
Conhecido Por
Filmografia
Filme Transformers: O Último Cavaleiro Joshua Joyce 2017-06-22
Filme Patient Zero 2017-02-17
Filme A Bela e a Fera Cadenza 2017-03-15
Series FEUD Jack Warner 2017-03-05
Filme Peter & Wendy 2015-12-26
Filme Jogos Vorazes: A Esperança - O Final Caesar Flickerman 2015-11-18
Filme Spotlight: Segredos Revelados Mitchell Garabedian 2015-11-06
Series Fortitude DCI Morton 2015-01-29
Filme Jogo Duro Baby 2015-01-14
Filme BoJack Horseman Christmas Special: Sabrina's Christmas Wish Herb Kazzaz 2014-12-19
Filme Jogos Vorazes: A Esperança - Parte 1 Caesar Flickerman 2014-11-18
Filme Um Pouco de Caos Duke Philippe d'Orleans 2014-09-13
Filme Transformers: A Era da Extinção Joshua 2014-06-25
Filme Muppets 2: Procurados e Amados Ivan the Guard 2014-03-20
Filme As Aventuras de Peabody e Sherman Leonardo da Vinci (voice) 2014-02-07
Filme Vidas ao Vento Caproni (voice) 2013-07-20
Filme Jack: O Caçador de Gigantes Roderick 2013-02-27
Filme Jogos Vorazes: Em Chamas Caeser Flickerman 2013-11-15
Filme Percy Jackson e o Mar de Monstros Mr. D / Dionysus 2013-08-07
Filme O Quinto Poder James Boswell 2013-10-11
Filme Uma Manhã Suave 2013-12-10
Filme Um Golpe Perfeito Martin Zaidenweber 2012-11-07
Filme Jogos Vorazes Caesar Flickerman 2012-03-12
Filme Margin Call - O Dia Antes do Fim Eric Dale 2011-09-28
Filme Capitão América: O Primeiro Vingador Abraham Erskine 2011-07-22
Filme Fight for Your Right Revisited Father 2011-04-22
Filme Burlesque Sean 2010-11-23
Filme A Mentira Dill Penderghast 2010-09-10
Filme Space Chimps 2 – O Retorno de Zartog Senator (voice) 2010-05-26
Filme Um Olhar do Paraíso George Harvey 2009-12-26
Filme Julie & Julia Paul Child 2009-08-06
Filme Kit - Uma Garota Especial Uncle Hendrick 2008-07-02
Filme Swing Vote Martin Fox 2008-08-01
Filme Fora de Controle Scott Solomon 2008-10-17
Filme O Corajoso Ratinho Despereaux Boldo (voice) 2008-12-19
Filme Blind Date Don 2007-05-16
Series 3 lbs Douglas Hanson 2006-11-14
Filme The Hoax Shelton Fisher 2006-10-14
Filme O Diabo Veste Prada Nigel 2006-06-30
Filme Xeque-Mate Det. Brikowski 2006-02-24
Filme Robôs Herb Copperbottom (voice) 2005-03-11
Filme Dança Comigo? Link 2004-10-15
Filme O Terminal Frank Dixon 2004-06-17
Filme The Life and Death of Peter Sellers Stanley Kubrick 2004-05-21
Filme O Núcleo - Missão ao Centro da Terra Dr. Conrad Zimsky 2003-03-28
Filme Encontro de Amor Jerry Siegel 2002-12-13
Filme Estrada para Perdição Frank Nitti 2002-07-12
Filme Conspiração Adolf Eichmann 2001-05-19
Filme Os Queridinhos da América Dave Kingman 2001-07-17
Filme Sidewalks of New York Griffin 2001-11-23
Series Bull 2000-08-15
Filme Winchell Walter Winchell 1998-11-21
Filme The Alarmist Heinrich Grigoris 1998-10-23
Filme The Impostors Arthur 1998-05-18
Filme Montana Nicholas 'Nick' Roth 1998-01-01
Filme Por Uma Vida Menos Ordinária Elliot Zweikel 1997-10-24
Filme A Modern Affair Peter Kessler 1996-09-06
Series Murder One Richard Cross 1995-09-19
Filme Jury Duty Frank 1995-04-12
Filme Mrs. Parker and the Vicious Circle Fred Hunter 1994-09-07
Filme O Dossiê Pelicano Khamel 1993-12-16
Filme Dois Espiões e um Bebê Muerte 1993-09-10
Filme Prelude to a Kiss Taylor 1992-07-10
Filme Beethoven - O Magnífico Vernon 1992-04-03
Filme The Public Eye Sal 1992-01-01
Filme The Feud 1989-09-30