Image of Austin Pendleton

Austin Pendleton

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Austin Pendleton (born March 27, 1940) is an American film, television, and stage actor, a playwright, and a theatre director and instructor. Description above from the Wikipedia article Austin Pendleton, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Mar 27, 1940 No(a) Warren, Ohio, U.S.
Filme / Créditos de TV:
36
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Skidoo 1968-12-19
Último projeto:
Filme 5-25-77 2017-05-25
Conhecido Por
Filmografia
Filme 5-25-77 Herb Lightman 2017-05-25
Filme Procurando Dory Gurgle (voice) 2016-06-16
Filme Um Amor a Cada Esquina Judge Pendergast 2014-10-27
Filme The Mend Earl 2014-03-09
Filme Black Box William Peters 2013-09-27
Filme Uma Dupla Genial Dapper Man 2013-05-31
Filme Dirty Work Julian 2006-09-12
Filme Raising Flagg Gus Falk 2006-01-01
Filme Um Natal Muito, Muito Louco Umbrella Santa / Marty 2004-11-24
Filme Procurando Nemo Gurgle (voice) 2003-05-30
Filme Grande Menina, Pequena Mulher Mr. McConkey 2003-08-15
Filme Wishcraft Mr. Turner 2002-09-25
Filme Uma Mente Brilhante Thomas King 2001-12-11
Filme Homicide: The Movie George Griscom 2000-02-13
Filme Joe the King Winston 1999-10-17
Filme The 4th Floor Albert Collins 1999-07-31
Filme Trial and Error Richter Paul Z. Graff 1997-05-30
Filme A River Made to Drown in Billy 1997-01-01
Filme Quero Dizer que te Amo Dr. Huffeyer 1996-02-14
Filme The Associate Aesop Franklin 1996-10-25
Filme Bilko - O Sargento Trapalhão Maj. Ebersole 1996-03-29
Filme Contrato de Risco Ralph Crupi 1996-09-11
Filme Don't Drink the Water Chef Oscar 1994-12-18
Filme Guarding Tess Earl Fowler 1994-03-11
Filme Mr. Nanny Alex Mason, Sr. 1993-10-08
Filme Rain Without Thunder Catholic Priest 1993-02-05
Filme Meu Primo Vinny John Gibbons 1992-03-13
Filme The Ballad of the Sad Cafe Lawyer Taylor 1991-03-28
Filme Hello Again Junior Lacey 1987-11-06
Filme Um Robô em Curto Circuito Howard Marner 1986-05-09
Filme Muppets - O Filme Max 1979-05-31
Filme A Primeira Página Earl Williams 1974-12-01
Filme Every Little Crook and Nanny Luther 1972-06-14
Filme Essa Pequena é uma Parada Frederick Larrabee 1972-03-09
Filme Ardil 22 Lt. Col. Moodus 1970-06-24
Filme Skidoo Fred the Professor 1968-12-19