Image of Jun Ichikawa

Jun Ichikawa

Jun Ichikawa was born in Japan, but moved to and was raised in Rome with her family when she was only 7. She speaks fluent Japanese and Italian with a little accent of Rome.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Mar 7, 1982
Filme / Créditos de TV:
8
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Volevo solo Dormirle Addosso 2004-06-17
Último projeto:
Series L'allieva 2016-09-27
Conhecido Por
Filmografia
Series L'allieva Yukino 2016-09-27
Filme A Arte da Felicidade Antonia 2013-11-21
Filme Imago mortis Aki 2009-01-15
Filme L'ultimo re 2009-01-01
Filme Sleeping Around Elena 2008-03-03
Filme La rabbia Ragazza Cics 2008-02-28
Filme O Retorno da Maldição - A Mãe das Lágrimas Katerina 2007-09-06
Filme Volevo solo Dormirle Addosso Fabienne Lo 2004-06-17