Image of Richard Bright

Richard Bright

​From Wikipedia, the free encyclopedia.   Richard J. Bright (June 28, 1937 – February 18, 2006) was an American actor best known for his role as Al Neri in the The Godfather films. Description above from the Wikipedia article Richard Bright, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Jun 28, 1937 No(a) Brooklyn, New York, U.S.
Filme / Créditos de TV:
14
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie O Poderoso Chefão 1972-03-14
Último projeto:
Filme Dead Dog 2001-10-01
Conhecido Por
Filmografia
Filme Dead Dog 2001-10-01
Filme Anima Tommy 1998-01-01
Filme Brincando de Seduzir Dick Conway 1996-02-09
Filme The Ref Murray 1994-03-09
Filme O Poderoso Chefão: Parte III Al Neri 1990-12-24
Filme Inferno in diretta Bob Allo 1985-08-08
Filme Era uma Vez na América Chicken Joe 1984-02-16
Filme Vigilante Burke 1983-01-04
Filme Looking for Mr. Goodbar George 1977-10-19
Filme Rancho Deluxe Burt 1975-01-01
Filme O Poderoso Chefão: Parte II Al Neri 1974-12-20
Filme Pat Garrett & Billy the Kid Holly 1973-05-23
Filme Os Implacáveis Dieb 1972-12-13
Filme O Poderoso Chefão Neri 1972-03-14