Image of Talulah Riley

Talulah Riley

From Wikipedia, the free encyclopedia Talulah Jane F. R. Riley-Milburn (born 26 September 1985) is an English actress whose films include Pride and Prejudice, St Trinian's, The Boat That Rocked (released in North America under the title Pirate Radio) and St. Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold. Riley is widely regarded as a rising star among the next generation of British actresses and was featured on the March 2010 cover of Esquire.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Sep 26, 1985 No(a) Hertfordshire - England - UK
Filme / Créditos de TV:
14
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Orgulho e Preconceito 2005-09-16
Último projeto:
Series Westworld 2016-10-02
Conhecido Por
Filmografia
Series Westworld Angela 2016-10-02
Filme Submerged Jessie 2015-11-27
Filme Scottish Mussel Beth 2015-06-26
Filme Thor: O Mundo Sombrio Nurse 2013-10-29
Filme A Voz de uma Geração Pippa 2013-08-09
Filme Assassinos de Aluguel The Girl 2012-11-24
Filme The Knot Alexandra 2012-10-05
Filme O Dilema Concept Car Spokesmodel 2011-01-13
Filme Love and Distrust Jane 2010-08-16
Filme A Origem Blonde 2010-07-14
Filme St Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold Annabelle Fritton 2009-12-18
Filme Os Piratas do Rock Marianne 2009-04-01
Filme St. Trinian's Annabelle Fritton 2007-12-21
Filme Orgulho e Preconceito Mary Bennet 2005-09-16