Image of Connie Nielsen

Connie Nielsen

From Wikipedia, the free encyclopedia Connie Inge-Lise Nielsen (born 3 July 1965) is a Danish actress. She is known for her roles in the English language films Gladiator, The Devil's Advocate, Basic, and The Ice Harvest. Description above from the Wikipedia article Connie Nielsen, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Jul 3, 1965 No(a) Elling, Frederikshavn, Denmark
Filme / Créditos de TV:
32
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie Advogado do Diabo 1997-10-17
Último projeto:
Filme Liga da Justiça 2017-11-15
Conhecido Por
Filmografia
Filme Liga da Justiça Queen Hippolyta 2017-11-15
Filme Ali & Nino Duchess Kipiani 2017-06-23
Filme Mulher-Maravilha Queen Hippolyta 2017-06-01
Filme Løvekvinnen 2017-06-01
Filme As Confissões 2016-04-21
Filme Fator de Risco Deborah Price 2015-08-07
Filme All Relative Maren 2014-11-21
Filme The Galapagos Affair: Satan Came to Eden Baroness Von Wagner 2014-04-03
Filme 3 Dias para Matar Christine Renner 2014-02-14
Filme Ninfomaniaca: Volume 2 2013-12-25
Filme Ninfomaniaca: Volume 1 Joe's Mother 2013-12-25
Series Boss Meredith Kane 2011-10-21
Filme Sentidos do Amor Jenny 2011-01-24
Filme O Brilho da Vida Maire 2009-10-01
Filme A Batalha de Seattle Jean 2007-09-07
Filme The Situation Anna Molyneux 2006-01-01
Filme The Ice Harvest Renata Crest 2005-11-23
Filme The Great Raid Margaret Utinsky 2005-08-12
Filme Return to Sender Charlotte Cory 2004-09-17
Filme Brødre Sarah 2004-08-27
Filme Violação de Conduta Osborne 2003-04-18
Filme Caçado Abby Durrell 2003-03-11
Filme Retratos de uma Obsessão Nina Yorkin 2002-08-21
Filme Demonlover Diane de Monx 2002-05-19
Filme Ultimate Fights from the Movies Lucilla (Gladiator) (archive footage) 2002-04-16
Filme Gladiador Lucilla 2000-05-01
Filme Missão: Marte Terri Fisher 2000-03-10
Filme Dark Summer Megan Denright 2000-01-10
Filme O Soldado do Futuro Sandra 1998-10-23
Filme Três é Demais Mrs. Calloway 1998-09-17
Filme Permanent Midnight Dagmar 1998-09-12
Filme Advogado do Diabo Christabella Andreoli 1997-10-17