Image of Amaury Nolasco

Amaury Nolasco

From Wikipedia, the free encyclopedia. Amaury Nolasco Garrido (born December 24, 1970) is a Dominican actor, best known for the role of Fernando Sucre on the television series Prison Break, and for his role in Transformers


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Dec 24, 1970 No(a) Puerto Rico
Filme / Créditos de TV:
19
Apareceu pela primeira vez:
No(a) movie The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood 2000-06-05
Último projeto:
Filme Mente Criminosa 2016-04-14
Conhecido Por
Filmografia
Filme Mente Criminosa Esteban Ruiza 2016-04-14
Filme Animal Douglas 2014-06-17
Filme Small Time Barlow 2014-04-18
Filme Sangue na Veia Silvio Lugo 2014-04-04
Filme Out of the Blue Savage 2013-10-01
Filme Duro de Matar: Um Bom Dia para Morrer Murphy 2013-02-06
Filme Diário de um Jornalista Bêbado Segurra 2011-10-13
Series Chase Marco Martinez 2010-09-20
Filme Prison Break: O Resgate Final Fernando Sucre 2009-05-26
Filme Assalto ao Carro Blindado Palmer 2009-12-04
Filme Max Payne Jack Lupino 2008-10-15
Filme Os Reis da Rua Detective Cosmo Santos 2008-04-10
Series Burn Notice Mateo 2007-06-28
Filme Transformers ACWO Jorge "Fig" Figueroa 2007-06-27
Filme Os Esquenta Banco Carlos 2006-04-07
Series Prison Break Fernando Sucre 2005-08-29
Filme + Velozes + Furiosos Orange Julius 2003-06-05
Filme Turnaround Hector Arturo 2002-01-01
Filme The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood Cypriano 2000-06-05