Image of Dominic Purcell

Dominic Purcell

From Wikipedia, the free encyclopedia. Dominic Haakon Myrtvedt Purcell (born 17 February 1970) is a British-born Australian actor best known for his role as Lincoln Burrows in Prison Break, the title character in John Doe, and Dracula in Blade: Trinity.


Leia bio em tmdb | Leia bio em Wikipedia
Nascido(a):
Feb 17, 1970 No(a) Wallasey - Merseyside - England - UK
Filme / Créditos de TV:
29
Apareceu pela primeira vez:
No(a) series Heartbreak High 1994-04-01
Último projeto:
Filme Encurralados 2016-06-14
Conhecido Por
Filmografia
Filme Encurralados David "Dave" Hendrix 2016-06-14
Series Lendas do Amanhã Mick Rory / Heat Wave 2016-01-21
Filme Isolation Max 2015-10-31
Filme Abandonados Jim 2015-08-30
Filme Turkey Shoot Rick Tyler 2014-12-04
Filme The Ganzfeld Haunting Detective Malone 2014-07-17
Filme Profissão De Risco Larson 2014-02-28
Filme Em Nome do Rei: A Última Missão Hazen Kaine 2013-12-27
Filme Ice Soldiers Malraux 2013-12-06
Filme Vikingdom: O Reino Viking Eirick 2013-09-11
Filme A Caça Tommy Baxter 2013-09-04
Filme Um Homem Contra Wall Street Jim 2013-06-30
Filme Rastros da Violência Royce Walker 2013-01-22
Filme Hijacked Otto Southwell 2012-07-31
Filme Os Especialistas Davies 2011-09-23
Filme Sob o Domínio do Medo Jeremy Niles 2011-09-16
Filme Blood Creek Victor Marshall 2009-10-09
Filme Prison Break: O Resgate Final Lincoln Burrows 2009-05-26
Filme Primitivo Tim Manfrey 2007-01-12
Series Prison Break: Em Busca Da Verdade Lincoln Burrows 2005-08-29
Filme Blade: Trinity Drake 2004-12-08
Filme Visitors Luke 2003-11-27
Filme Equilibrium Seamus 2002-12-06
Series John Doe John Doe 2002-09-20
Filme Invincible Keith Grady 2001-11-18
Filme Scenes of the Crime Mark 2001-01-01
Filme Missão: Impossível 2 Ulrich 2000-05-24
Series Raw FM Granger Hutton 1997-11-18
Series Heartbreak High Todd Gillespie 1994-04-01